Hello There!

Friday, October 5, 2012

Aku bersendirian

Aku bersendiri, di belakangku.

"sorry mok, aku kene tidur awal sebab kawan aku masuk hospital"
"betul percaya lah,dia koma tak bangun-bangun."

Aku bersendirian, di kiriku.

"Bro, aku fight dengan budak semalam.."
"perghh! budak mana kau fight?"
"budak ni nak pecah kereta aku, aku kejar dia, dia nak lawan aku balik!"
"lepas tu?"
"memang pengsan lah, bawa dia pergi balai!"

Aku bersendirian, di kananku.

"vroommmmmmmmm! aku pecut!"

Aku bersendirian, di hadapanku.

"dei! roti kosong tambah 1 lagi!"

Aku bersendirian, aku ditengah.

..........................
hanya diam membisu dan membangunkan diriku tuk beredar.

3 comments: