Hello There!

Tuesday, July 10, 2012

10 July 2012


10 July 2012.
0800 am : Selamat hari jadi
0900 am : termenung sambil memikirkan apa yang aku lakukan selama dua puluh empat tahun.
1100 am : kawan-kawan sekeliling " selamat hari lahir apy!"
1200 pm : aku termenung sambil memikirkan lagi, apa yang aku harus lakukan akan datang
1630 pm : kawan sekerja dan pelajar disekeliling, " happy birthday apy!"
1800 pm : termenung sambil memikirkan apa yang aku harus ada dalam hidup ini
1930 pm : cinta di sekeliling " happy belated day love!"
2045 pm : dinner birthday, termenung sambil memikirkan adakah pencapaian aku ini masih ditahap stabil? belum. Aku harus capai.
2359 am : hanya diri aku " happy 24th birthday to me!"
2400 am : aku termenung. "Arghhhh! menung tak sudah, tak guna juga kalau dah mengantuk mata ni. Penat". Tidur.

2 comments:

  1. Err kenapa Centa di sekeliling kata belated? Err

    Okey, now aku pulak nak wish. Happy belated birthday, Apy! Semuga kau temukan apa sebenarnya yg kau impikan dan semuga kau dapat capai hampir kesemuanya berkat usaha yg tulus dan gigih. Okey?

    *Jgn asyik termenung je. Nanti bebaek baru 24 nampak cam 34 dah. Hewhew :D

    ReplyDelete
  2. semoga panjang umur & murah rezeki apy. mohon seponsor baju seketul

    ReplyDelete