Hello There!

Sunday, May 23, 2010

Work, cut and construct! (part 2)




wah wah..hampir siap
lagi sedikit je mahu siap
bukan sedikit tapi banyak la juga
so nantikan bangunan siap..
letih buat model ini
2 hari buat dan mengadap dan bersenam jari hendak buat
so tunggu part 3 yang betul-betul siap
saya pelajar KLIUC degree part 1 architecture akan menyiapkan kerja dengan bersungguh-sungguh!!..haha

8 comments:

  1. cantik.

    satu yang diusahakan.bangunan tu lah maksudnya.

    lagi satu fotonya.saya sangat suka dan cemburu.huhu.

    pakai apa ni?ke edit??

    apa pun.selamat berusaha!

    ReplyDelete
  2. lagi satu.sudikanlah ke blog saya dan komen foto yang saya ambil.hehe.

    ReplyDelete
  3. Damn!! sy suke wat mOdel..timE blaja dlu jer wat, skunk xder dah...ble ntah nak wat lagiii...huhuhuuuu..

    ReplyDelete
  4. buh patung barbie satu kat umah tu hehe

    ReplyDelete
  5. huhu... jue: skang wat je model pape..huhu.. best wat model

    nuriz: wah2..barbie??d ke ptut..haha

    ReplyDelete
  6. woahh...bakal architect...nice!!...gudluck k...

    ReplyDelete