Hello There!

Wednesday, March 31, 2010

2nd edition tote bags


CODE B5 SOLD

sold code B6

new price!!RM18..
just contact me
0133103937 - apy

tote bags!!
new merch for A.P.Y Clothing
all bags are limited design

for more information contact me:
call or sms
facebook: A.P.Y Clothing
myspace: http://www.myspace.com/apyalot

Friday, March 26, 2010

Tote bags

reservedB2,B3 SOLD!

tote bags!!
new merch for A.P.Y Clothing
all bags are limited design

for more information contact me:
call or sms
facebook: A.P.Y Clothing
myspace: http://www.myspace.com/apyalot

Thursday, March 18, 2010

Bondo sing


"bondo sing"
hai,saya bondo
saya suka menyanyi
lets sing along with me
lalalalal!!!dududududu!!!

Wednesday, March 17, 2010

Monday, March 15, 2010

Saturday, March 13, 2010

Mentelaah

sedang mentelaah:
  • organization behaviour
  • history of architecture
  • construction project management
for this tuesday and wednesday
aauuu..!!!

Tuesday, March 9, 2010

War!!!!



picture ni dah lama dah
tapi bila buka file-file lama
terjumpa lak picture ni
klakar je aku edit kan muka member aku
hahaha..
sorry yer amin coz edit muka kau macam ni..haha


Monday, March 8, 2010

Tree care


'tree care'

pokok wahai pokok
engkau la kehidupan penting untuk hidup
tanpa engkau siapalah yang ada dekat bumi ini
engkau lah pemberi oksigen

so, guys!kita mesti lah jaga alam sekitar kita
hidup lah secara hijau
tanam pokok-pokok sebanyak yang boleh
jangan cemarkan kita punya kehidupan hijau kita


Saturday, March 6, 2010

i'm so Lonely


"i'm so lonely"

hari ini terasa sunyi dan keseorangan bagai sampan yang berada di tengah laut tanpa kapal-kapal lain
ia seperti jauh dengan seseorang
tiada yang bersapa atau menegur
apabila teringat kenangan pada masa lalu
sungguh seronok sekali
ingin kembali pada masa yang lalu
tapi apa kan daya kita mesti teruskan hidup untuk kehadapan
harap hari-hari yang seterusnya akan lebih baik dari hari ini


Thursday, March 4, 2010

masa untuk muntah ilmu

ye!masa untuk muntah ilmu
muntah ilmu untuk dituliskan dalam paper
iaitu final exam next week!
gilerr la final
11/3 paper interactive skills
16/3 paper construction project management
17/3 paper organizational behaviour
17/3 hari yang sama tapi time yang lain paper history of architectural
memang best sume subject ni nak jawab
susah woo!!
start hari ini mata ku lebam untuk mentelaah..
rileks sudeyy!!!

Monday, March 1, 2010

F.R.I.E.N.D.S


ini semua member2 ika..
budak rumah kat shah alam..
friends..