Hello There!

Thursday, December 31, 2009

last memory '09


last memory of '09..
hope in 2010 all my wish will terlaksana..=)
happy,sedih,penat,anything la will be in my memory..
be good better best..!!

happy robot 2010

client: yana
happy robot 2010

Tuesday, December 29, 2009

2010 posters

client : my mum
2010..
macam berada di angkasa tapi sebenar nya di bumi..



Monday, December 28, 2009

Happy new year 2010!!

to all malaysian people..HAPPY NEW YEAR 2010!!!
hope 2010 ni dapat luck for me and whatever yang aku mahu kan tercapai for 2010
same with y'll k..buka buku baru and buku lama jangan dibuang tapi disimpan untuk buat rujukan..
hope apa yang kita hendak dapat dicapai
bye2 2009 yang banyak kenangan happy and sad sume la
so 2010 ini semangat waja aku akan aku capai..hehehe..
art.music.architecture.eat.drink.fb.gf.sleep.


Sunday, December 27, 2009

think competition ( shelving)





ini group thinfat studio
group members apy,billy,aina and kumar
kami kene buat shelving untuk display model
macam-macam idea keluar kan..haha
ktorg memang tak percaya yang ktorg masuk final mula-mula
n then masa final ktorg lagi la xpercaya dapat no3..
memang terhebat group ni
tapi dapat no 3..huhu
xpe dapat juga hadiah
banyak lagi group yang masuk dalam competition ini
hebat-hebat juga dorang
memang tidak tido buat benda ini
congratulation all my group members
penat macam mana pun ini hasil kita..
kita tetap winner..!!!
(memang xpuas hati dengan hah..patut ktorg dapat no 2..hahaha)


Saturday, December 26, 2009

Sunday, December 6, 2009

acoustic are better


L.O.V.E acoustic
make me feel better and softly
eemm..
Rasa mahu wrote 1 song la..
thinking!!

Wednesday, December 2, 2009

Tuesday, December 1, 2009